AirsoftBoden.no

AirsoftBoden.no er en nettbutikk som fokuserer på utstyr og tilbehør til hobbyen Airsoft. Vi fører kjente merkevarer som G&G Armament, Bollé, KSC, Guarder, Hurricane og Mil-Spec Monkey for å nevne noen. Vi resier i tillegg rundt til arrangementer og airsoftspill.

Selv om vi er en nettbutikk, så har vi et showroom som kan besøkes. Bare avtal på forhånd.

Vi sender over hele Norge.

Web: www.airsoftboden.no
E-post: post@airsoftboden.no
Tlf: 93 60 47 35

AlfaCare

AlfaCare AS ble stiftet i november 2002, vi er 10 ansatte som hjelper deg med produkter til forebygging og lindring av muskel- og leddplager, idrettsskader og velvære. Mange av våre produkter brukes profesjonelt på Fysikalske Institutt, Sykehus, Institusjoner, så vel som på arbeidsplassen, privat og av toppidrettsutøvere. Vi samarbeider tett med fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer og er opptatt av at våre produkter skal holde et høyt kvalitetsnivå. AlfaCare har distribusjon i Norge for flere internasjonalt kjente merkevarer. AlfaCare er ledende leverandør av idrettsmedisinsk forbruksmateriell til norsk toppidrett. Vi er eneleverandør av idrettsmedisinsk materiell til blant annet landslagene i skiskyting, langrenn og skøyter. Vi har distribusjonsavtaler med alle apotekkjeder, helsekostkjeder og Bandagistkjeden.

AlfaCare AS, Heddalsveien 11, Bygg 140, 3674 Notodden Tlf. 35 02 95 95 Mail: post@alfacare.no Web: www.alfacare.no

BrandingBox AS

Brandingbox er et fullservice reklamebyrå med hovedvekt på merkevarebygging. Vi løser alle oppgaver fra strategi til design og utforming. Vi ønsker å være en trygg partner for våre kunder og bidra til å skape merverdi gjennom vårt arbeid.

Våre kreative tjenester strekker seg fra strategiutvikling, idéutvikling, design, fullstendige bedriftsprofiler, webutvikling samt øvrige digitale- og sosiale medier. Vi formidler også produksjon av alle typer trykksaker og eksponeringsartikler gjennom vårt nettverk av samarbeidspartnere.

Brandingbox er partner i Telemark Online, et samarbeidsprosjekt mellom Telemark fylkeskommune, Innovasjon Norge og Google.

Webside: www.brandingbox.no
Kontakt: Haakon Hartvedt, daglig leder
E-post: haakon@brandingbox.no
Tlf.: 916 91 354
Bygg: 55, 1. etasje

Centrum-Bilverksted

Dahl Import

Ecit Services AS

Merisma har gjennom sitt partnerskap blitt en del av Ecit Services.
Ecit Services er et fremtidsrettet selskap som gjennom den seneste tiden har vokst til å bli en ledende leverandør av forretningsmessige støttetjenester innenfor økonomi og IT.

Bransjen er i stor og rask endring. Gode IT-løsninger blir sentralt, kravet til spesialisert kompetanse blir større og større kapasitet gir bedre rutiner og optimaliserte produkter og leveranser.

Ecit Services leverer tjenester innenfor alle aspekt av regnskap og økonomi, samt forretningsstøtte innenfor områder som IT, HR, forsikring, finans og pensjon.

Våre verdier er respekt, pålitelighet, åpenhet og entreprenørskap. Dette skal prege hverdagen og kontakten med kunde.

Vårt lokalkontor i Notodden ønsker å bistå deg i å effektivisere din hverdag og la deg fokusere på det du kan best, din kjernevirksomhet.

Kontaktperson: Marita S. Andersen
Adresse: Heddalsveien 11, Bygg 90 3678 Notodden
Tlf nr: +47 916 97 262
Mail: post@ecitservices.no
Hjemmeside: www.ecitservices.no

Equinor ASA

Equinor er et internasjonalt energiselskap med virksomhet i over 30 land. Basert på mer enn 40 års erfaring fra olje- og gassproduksjon på norsk sokkel, anvender selskapet teknologi og nyskapende forretningsløsninger for å møte verdens energibehov på en ansvarlig måte. Selskapet har hovedkontor i Norge, 20.000 ansatte over hele verden og er børsnotert i New York og Oslo.

Tlf sentralbord: +47 51 99 00 00
Hjemmeside: www.equinor.com

EY

EY Agder, Telemark og Vestfold representerer det største kompetansemiljøet innenfor revisjon, rådgivning, skatt & avgift mellom Oslo og Stavanger. Vi har kontorer i de største byene langs kysten og i innlandet, fra Sandefjord til Kristiansand, og våre ansatte har erfaring og kompetanse fra både privat og offentlig sektor. Vårt nettverk av lokale kontorer, allsidige erfaring og med egne skatt- og avgiftsavdeling under stadig vekst tilbyr vi med dette et bredt spekter av tjenester for det lokale næringslivet.

Som ett av mange EY lokalkontor kan vi hos EY Notodden tilby våre kunder både fordelene ved å forholde seg til et kontor i sitt eget nærmiljø og gi dem tilgang til vårt regionale, nasjonale og globale kompetansenettverk. Slik vil vi i EY hjelpe våre kunder å bedre deres arbeidshverdag.

Våre kunder er vårt viktigste fokus. Liten eller stor. Som kunde hos EY skal du føle trygghet for at du får de beste svar fra hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere!

E-mail: tor.erik.baksaas@no.ey.com tlf: 99590325
E-mail: tora.warstulen.lia@no.ey.com tlf: 98207278
Hjemmeside: http://www.ey.no

ForvaltningSenteret AS

ForvaltningSenteret har i dag 10 ansatte som har stor kompetanse og erfaring på ulike fagområder. Vi er i ferd med å videreutvikle konseptet rundt arkivering, og har mange spennende oppgaver foran oss.

Arkivetjenester
ForvaltningSenteret leverer arkivtjenester til private og offentlige kunder der vi tilbyr komplette løsninger tilpasset hver enkelt kunde. Uansett hvilken løsning du velger, vil din informasjon bli oppbevart trygt og håndteres sikkert - uavhengig av organisasjonens størrelse. ForvaltningSenteret tilbyr nå som første private aktør offentlig arkivdepottjenester. Som et supplement til eksisterende 25 000 hyllemeter med private arkiv leveres depot- og bortsettingsarkiv til Kommuner. Løsningen imøtekommer arkivloven og andre offentlige krav og forskrifter.

Seismiske tjenester
ForvaltningSenteret tilbyr petroleumsindustrien i Norge et bredt spekter av tjenester innen seismiske tjenester. Tjenester som kopiering og editering av seismiske data, samt forvaltning / lagring av fysiske data. Vi har i dag avtale med ulike oljeselskaper som nyter godt av våre over 20 år i bransjen.

Kontaktinformasjon
Daglig leder John Seljord
E-post js@forvaltningsenteret.no
Mob 91117850
Web www.forvaltningsenteret.no

Kongsberg Laft og Restaurering AS

Leo T.

Billedkunster Svein Tråserud aka Leo T. har sine atelier i Bygg 80 (Kunstlab 80)

Kunstneren har hatt utstillinger i blant annet London og New York. Ta kontakt for utstillingforespørsler eller visning i atelieret.

Hjemmesiden: www.the-opisthodome.com
Instagram: https://www.instagram.com/the_opisthodome/
Email: art@the-opisthodome.com

Meetcon AS

Meetcon AS ble stiftet oktober 2006 og har kunder spredt over hele Norge. Meetcon er spesialist på web- og videokonferanser løsninger for skoler og bedrifter. Vi har dybdekompetanse på implementering av utstyr og programvare for bruk innen fjernundervisning, prosjektarbeid, møtevirksomhet og kundesupport. Vi jobber gjerne sammen med våre kunder for å designe opp løsninger på et tidlig stadium. Sammen med flere av våre kunder har vi laget helt nye arbeidsprosesser, der webkonferanse-teknologi muliggjør effektive prosesser med deltakere fra hele verden. Vi har som motto at du skal jobbe like effektivt med en distribuert organisasjon som om du satt i samme rom. Dette gjør vi via markedets beste programvare for webkonferanse kombinert med innovative, høykvalitets rom-installasjoner (hardware).

Våre største kunder er bla. Kongsberg gruppen hvor vi leverer Global Customer support for Kongsberg Maritime. Meetcon har ansvaret for leveranse av fjernundervisning for samtlige nettstudenter ved bla. Høgskolen i Sørøst-Norge, Tinius Olsen Tekniske fagskole på Kongsberg, Folkeuniversitetet og Fagskolene i Hordaland.

Webside: www.meetcon.no
Kontakt: Bjørn Tore Mykland
E-post: post@meetcon.no
Tlf: 67492450
Bygg 90, 2. etasje

Merete Løndal

Merete Løndal ble født på Notodden, Norge 1971, og etter flere år bosatt i Berlin, Tyskland etablerte hun seg så som billedkunstner i Norsk Hydro's gamle lokaler i 2007. Hun jobber i dag som samtidskunstner og foredragsholder, med fokus på menneskeskjebner i kjølvannet av politiske og økonomiske endringer. Arbeider fra samtidsskildringen En Passant er vist både i inn- og utland, og kjøpt inn til div. nasjonale samlinger.

-Ta gjerne kontakt for avtale om visning!
Mvh. Merete Løndal

Kontaktinformasjon:
Telefon: 99 71 11 01
E-post: mail@meretelondal.com
Hjemmeside: www.meretelondal.com

Montér

Monter Storkaas, eller Storkaas Handel AS, som er det juridiske navnet, er et lokalt selskap som har drevet med trelast- og byggevarehandel på Gvarv i snart 50 år. Vi omsetter for vel 60 millioner og er 15 ansatte. Mesteparten av vår omsetning går til det profesjonelle markedet, og vi har kunder over hele Telemark.

Vi er medlem av Montèr, som er Norges største byggevarekjede med over 100 butikker over hele landet. Kjeden eies av Otimera AS, som igjen eies av det franske multinasjonale storkonsernet Saint Gobin. Optimera eier flere fabrikker som lager huselementer, konstruksjonspakker og takstoler. Optimera eier også rørgrossisten Brødr. Dahl AS og flisimportøren Fliskompaniet AS.

I den senere tiden har vi fått mange nye kunder på Notodden. For å kunne betjene dette markedet bedre tok vi beslutningen om å etablere et utsalg der. Avdelingen er profilert som Montèr Notodden Proffsenter, og som navnet tilsier er det først og fremst det profesjonelle markedet vi satser på, men private kunder er selvsagt også velkomne.

Vårt medlemskap i Montèr gir oss markedets beste innkjøpsbetingelser. I tillegg til alt innen byggevarer, leverer vi huselementer, takstoler og konstruksjonspakker til hus og hytter fra kjedens egne fabrikker. Vi tilbyr også tjenester som masseberegning, kalkulasjon, HMS bistand, trykktesting, containerutleie osv.

Anlegget på Notodden har et vareutvalg som først og fremst tar sikte på å betjene det profesjonelle markedet. Vår anlegg på Gvarv disponerer over 3000 m2 bygningsmasse og har alt inne trelast og byggevarer, samt godt utvalg i jernvarer, maling, kjøkken, interiørprodukter osv.

Vi ønsker profesjonelle og private kunder velkommen til en hyggelig handel både på Notodden og på Gvarv.

Avd. Notodden: Frank Rulnes
E-post: frank.rulnes@stotkaas.no
Tlf: 483 89 046

Avd. Gvarv: Per Rønningen
E-post: per.ronningen@storkaas.no
Tlf: 975 78 008

Webside: www.monter.no

NEL Hydrogen AS

NEL Hydrogen er et selskap med mer enn 80 års erfaring i utvikling, produksjon og salg av hydrogenanlegg basert på vannelektrolyse. Produksjonen av vannelektrolysørene foregår på Notodden, og anleggene leveres til en rekke forskjellige industrier verden over. Våre elektrolysører leverer hydrogengass med atmosfærisk trykk, og kan spesialdesignes til kundens behov i et kapasitetsområde fra 50 Nm3/time opp til 485 Nm3/time.

Kontaktperson: Ole Arnt Lindgren
Sentralbord: 35 09 38 38
Mobil: 941 51 503
Telefaks: 35 01 44 04
E-post: info@nel-hydrogen.com
Hjemmeside: www.nel-hydrogen.com

NFL Produksjoner

NFL Produksjoner er et enkeltmannsforetak drevet av Njål Frode Lie, og fra Hydroparken Studio i hjertet av Hydroparken gjøres musikk-tjenester slik som mastering, miksing, og opptak. Kunder inkluderer plateselskap slik som Warner Music, Bluestown Records, Nordic Records, og mange kjente produsenter og artister, og selskapet har fått Gull-plate for mastering. Mange lokale kunder, men også fra hele Norge.

" - Om du ønsker mastering, miksing, eller produksjoner - jeg jobber alltid for det beste resultatet lydmessig og i uttrykket - slik at du får oppfylt dine visjoner!
Full respekt for alle musikkstiler, og jeg jobber med alle fra nybegynnere til super-proffe. Du kan se på meg som din personlige kokk! Bare i musikk!!"

Mer info på webben: http://www.nflproduksjoner.no/
Kontakt: Njål Frode Lie, tlf. 911 13262, e-post: njal.frode.lie@nflproduksjoner.no

Norsk jernbanemuseum

Siden 1896 har Norsk jernbanemuseum hatt som oppgave å dokumentere jernbanens historie i Norge og dens rolle for utviklingen av det norske samfunnet. Museet er ett av verdens eldste jernbanemuseer og ligger i Hamar. Som ett av arnestedene for landets statsbaner (NSB) er Hamar kanskje jernbanebyen fremfor noen i Norge. Konseptet som friluftsmuseum, er et kjennetegn som skiller museet fra andre jernbanemuseer rundt om i verden. Sin nåværende beliggenhet på Martodden ved Mjøsa har museet hatt siden 1956.

Museets hovedutstilling «På sporet av reisen» er åpen hele året, mens stasjonsbygninger og haller i museumsparken kun er åpne om sommeren. Om sommeren kjører to tog i museumsparken, som er inkludert i inngangsbilletten.

I tillegg til museumsanlegget på Hamar, kjører Norsk jernbanemuseum veterantog på det offentlige, norske jernbanenettet.

Norsk jernbanemuseum er en etat under Jernbanedirektoratet.

Sentralbord: +47 40 44 88 80
E-post: post@norsk-jernbanemuseum.no
Web: www.norsk-jernbanemuseum.no

Norfolier GreenTec AS

Norfolier GreenTec utvikler og leverer renovasjonssekker og regranulat. Vi har et vidt spekter av standard produkter og skreddersydde løsninger, og vi arbeider tett sammen med våre kunder for å dekke hver enkelts spesielle behov.

Med over 50 års erfaring har vi opparbeidet en god markedsposisjon og jevn vekst i Nord-Europa. Våre kunder er kjente nasjonale og internasjonale selskap som forventer førsterangs service. Norfolier GreenTecs servicekonsept legger vekt på personlige forbindelser og skreddersydd logistikk for optimal leveranse.
Norfolier GreenTec er den ledende gjenvinner av plastfolieavfall i Norden. Vår fabrikk er lokalisert i Folldal i Hedmark. Vi ligger dermed sentralt til for å ta imot plast fra hele landet fra Nordkapp til Lindesnes. Vi arbeider tett med myndighetene, Grønt Punkt Norge AS og våre kunder for å gjennomføre en miljøvennlig materialgjenvinning av våre produkter.
Norfolier GreenTec er en av Nord-Europas største og ledende produsenter av avfallssekker. Vår fabrikk er lokalisert i Notodden i Telemark. Her produserer vi et bredt sortiment av avfallssekker fra 100% gjenvunnet plastemballasje fra vår fabrikk i Folldal.

Kontaktinformasjon
Administrerende direktør: Trond Lia
Sentralbord: 98 23 83 00
Mobil: 98 23 83 93
E-post: tli@norfolier.no Hjemmeside: http://www.norfolier.com

Notodden Blues Festival

Notodden Blues Festival ble arrangert første gang i 1988. 13 lokale ildsjeler tok sjansen og garanterte personlig i forhold til kassakreditten i banken. Heldigvis ble garantien stående ubenyttet, og i løpet av kort tid etablerte festivalen seg som en av Norges mest populære musikkfestivaler. Av rene bluesfestivaler er det ingen andre verken i Norge eller Skandinavia som er større. Men siden Notodden Blues Festival startet opp som den første rene bluesfestivalen har det kommet til ca. 25 nye. Og dette som et mer eller mindre direkte resultat av det som startet på Notodden i 1988. Jens Stoltenberg sa det i sin åpningstale i 2001: Notodden Blues Festival er alle bluesfestivalers mor. Fra 2.000 solgte billetter og en omsetning på kr 200.000,- i 1988 til 20.500 billetter og en omsetning på 16,5 millioner kroner i 2009 sier litt om utviklingen.

Notodden Blues Festival
Postboks 211
3672 Notodden
Telefon: +47 35 02 76 50
E-post: nbf@bluesfest.no
Hjemmeside: www.bluesfest.no

Notodden i Sentrum AS

Notodden i Sentrum AS ble dannet i 1998 av kommunen, gårdeiere og handelsstanden for å fremme Notodden sentrum som et levende og aktivt handels- og møtested og ivareta og utvikle bysenterets særpreg og fortrinn. Vi jobber for å skape vekst og sikre at byen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å leve og bo her.

Gårdeiere og tomteutviklere er på banen for å utvikle byen for fremtiden. Notodden i sentrum er talerør inn mot kommunen og jobber for at det skal være best mulig vilkår for gårdeiere og utviklere til å skape en by folk vil bo i.

Handelsstanden ønsker gjennom Notodden i Sentrum å skape et aktivt sentrum hvor god handel står i fokus. Vi ønsker å legge til rette for gode virksomheter som kan leve godt i byen vår. Vi vil fokusere på kompetansen til gode drivere, godt vertskap og unike konsepter. Vi skal være det naturlige stoppestedet i Telemark! Vi ønsker at folk skal bruke byen; handle i sentrum, spise i sentrum, dra på konsert, sitte på en benk eller i en park, møte venner eller bare for en hyggelig tur.

«By’n – mer å by på!»

Kontakt: Siri Aardalen, Daglig leder
E-post: siri@notoddenby.no
Tlf: 45 47 43 99
Webside: www.notoddenby.no
Følg oss på Facebook

Notodden Rens

Vi utfører et bredt utvalg av ulike tjenester innen vask og renseri. Vi vasker og renser alt fra dresser og bunader til duker,brudekjoler,sengetøy, gardiner, matter/tepper, arbeidstøy m.m. Vi har kjemikalier som fjerner de fleste flekker, og du får det innleverte tøyet tilbake rent og ferdig strøket/rullet. Skinn er et naturmateriale som krever individuell behandling. Du kan trygt levere dine skinnplagg til oss. Vi vasker dine dyner, puter og soveposer. Med stort fokus på hygiene og tar forbehold til eventuelle allergier. Brudekjoler behandlingen krever ekstra skånsom håndtering og stor grad av forsiktighet, utført av personer med erfaring. Alle typer tepper kan leveres hos oss. Dette utfører vi ikke selv, men har avtale med en meget dyktig tepperenser som har spesialisert seg på dette, også orientalske tepper.Vi har utleie av duker, og utfører rens/vask og, hente/bringe tjeneste på tepper m.m, Vi har matte og mopper utleie.

Kontaktinformasjon:

Jaspal Kaur (daglig leder)
Tlf: 35013210 / 45812278 / 48317573
Email: post@notoddenrens.no

Notodden Taekwondoklubb

Vi er en klubb som trener barn/ungdom og voksne i Taekwondo. Vi er pr i dag 72 medlemmer fra 6 år og oppover. Vi holder til i et fint lokale i 3. etg. i bygg 105 midt i parken.

For mer informasjon kan vi treffes på vår Facebookside - Notodden Taekwondoklubb
Vi kan også treffes på:
Tlf.: 90187233
E-post: janerik@environtec.no

Notodden Trafikkskole AS

Notodden Trafikkskole AS startet opp i 2013 og er 3 ansatte. Har opplæring på førerkort til bil, henger og moped. Glimrende beliggenhet til sine elever ved Notodden videregående skole.

Telefon: 405 15 140
Web: www.notodden-trafikkskole.no
E-post: post@notodden-trafikkskole.no

Notodden Utvikling AS (NUAS)

NUAS er et selskap som arbeider med nærings- og stedsutvikling i Notodden kommune. Selskapet er organisert som et aksjeselskap hvor Notodden Kommune eier 57,5 prosent, Norsk Hydro 20 prosent, Tinfos AS 20 prosent samt Notodden Næringsforening 2,5 prosent. Styret i selskapet er sammensatt av representanter fra næringsliv og samfunnsliv.

NUAS skal bidra til etablering av nye arbeidsplasser, samt medvirke til forbedring av vilkår og konkurransekraft i det eksisterende næringsliv, herunder ta initiativ til og koordinere tiltak som fremmer næringsutviklingen i distriktet. Våre virkemidler kan oppsummeres som følger:

- Oversikt over aktuelle industrilokaler og
- tomter i Notodden som kan tilbys til konkurransedyktige leiebetingelser.

NUAS deltar også selv i et lokalt eiendomsselskap:

- Rådgivning, veiledning og informasjon
- Finansiering/finansieringsbistand (herunder løn, tilskudd og egenkapital, samt våre behjelpelig med søknader ovenfor Innovasjon Norge og andre finansieringsinstitusjoner)
- Bredt kontaktnettverk/bindeledd mellom det offentlige og det private næringsliv

Kontaktinformasjon:

Telefon: 35 02 51 30
E-post: nuas@nuas.no
Hjemmeside: www.nuas.no

Postboks 27
3672 Notodden

Besøksadresse:
HydroParken, Bygg 90,
3674 Notodden

No.80

Mitt navn er Adrian og holder til i bygg 80.

Jeg har et firma som heter "NO.80" hvor jeg drive med salg og restaurerer elektriske lamper (1800-1970 for det meste) og noe interiør

Det går mest i industri lamper og arbeidslamper, og har stor interesse for antikk elektrisk generelt (Motor,lamper,installasjon). Jeg jobber som elektriker og har dette som en hobby, og har lært mye på grunn av dette. Restaureringen innebærer en original og autentisk utførelse så langt det er mulig for å holde lampens sjarm og historiske preg og modernisering som komplimenterer designet. Liker utfordringer og ting som trigger den kreative delen av emnet.

Kontakt: Adrian Pettersen
Tlf: +47 934 53 198
E-post: No.80restoration@outlook.com
Hjemmeside: www.no80.no

Stamina Helse

Stamina Helse har Norges største fagmiljø innen bedriftshelsetjeneste og helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Hovedfokuset vårt er å forebygge sykdom og sykefravær. Dette sparer bedriften for store utgifter. Gjennom våre rådgivere kan vi både avlaste ledere (ivaretakelse av lover og regler) og tilføre kompetanse innen HMS. Vi holder til i det som en gang var Hydros legekontorer i Hydroparken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: 350 17 250 eller 4000 1759
E-epost: bhtkongsberg@staminagroup.no
Hjemmeside: www.staminagroup.no

Stasjonen Kafe

... i hjertet av verdensarven

Stasjonen kafe er en del av Idea Kompetanse AS

Vi ønsker velkommen til Notoddens første stasjon som sto ferdig i 1909. Etter oppgraderinger innvendig fremstår den gamle stasjonen som en kafe litt utenom det vanlige. Her er en atmosfære som må oppleves. Vi er stolte av å kunne tilby våre gjester god hjemmelaget mat av oppskrifter som går langt tilbake i tid. Vi har også bakeri og konditori utsalg, produkter som blir laget fra bunnen av i vårt eget bakeri og stekt i vår nye steinovn.

Kanskje du også finner noe av det du sitter på eller ser rundt omkring i våre lokaler fristende....da kan du også kjøpe med deg dette hjem. Vi forhandler også møbler, interiør, lamper, matnyttige ting og klær. Alt til fornuftige priser.

Stasjonen er også møteplass for leietakere i hydroparken. Her spiser de som ønsker det sin lunch og det er et fint samlingspunkt for bedriftene. Vi har også møterom som kan leies ut.

Vi leverer også mye catering til både bedrifter og privat kunder. Dette blir produsert på vårt storkjøkken.

For bestilling og mer informasjon ta kontakt på Stasjonens kafe sitt tlf. nr. 48 17 98 05

Kafevert Signe Johanne Øygarden tlf. nr. 91 31 37 49

E-post: sjo@ideakompetanse.no eller salg-vekst@ideakompetanse.no

Åpningstider
Mandag: onsdag 09.00 - 17.00
Torsdag: lørdag 09.00 - 20.00
Søndag stengt

Telemark Vei- og Trafikksikring AS

Telemark Vei- og Trafikksikring AS leverer tjenester og produkter for å sikre arbeidere og trafikanter i forbindelse med veiarbeid. Våre kunder er entreprenører som utfører arbeid innenfor bygging og vedlikehold av vei. Dette kan være bl.a. gravearbeider, asfaltarbeid, bruvedlikehold og tunnelarbeid.

TVT tilbyr og leverer:

- Arbeidsvarslingsplaner
- Trafikkdirigering med ledebil
- Følgebil
- Utleie av skilt, varsling- og sikringsmateriell
- Transport og montasje
- Kurs
- Komplett prosjekthåndtering av arbeidsvarslingsplan

Vi holder til Bygg 80.

Driftsleder: Kjetil Grotbæk Moen
Tlf: +47 484 29 911

Daglig leder: Bjørn Heggestad
Tlf: +47 915 50 683

Telen AS

Teleperformance

Teleperformance er et globalt selskap med mer enn 240.000 ansatte. Vi kommuniserer med mer enn 40 % av verdens befolkning hvert år via telefon, e-post, sosiale medier og chat. Vi er etablert i 74 land i alle verdensdeler, og kommuniserer på 265 ulike språk og dialekter.

I 2016 omsatte virksomheten for mer enn 4 milliarder dollar, og har siden 2011 doblet antall ansatte. Kjernevirksomheten er håndtering av salg og kundeservice i ulike kanaler for alle typer selskaper som ønsker at en profesjonell samarbeidspartner skal håndtere denne delen av deres virksomhet.

I Norge startet forretningsmannen Arild Reinertsen et selskap som het Aktiv Direkte Kontakt i 1992. Han var tidlig ute med å se verdien av å implementere kvalitetssystemer, og var den første i sin bransje til å sertifisere bedriften etter ISO 9001 standarden. Etter en suksessfull oppstart på Notodden ble deler av Aktiv Direkte Kontakt kjøpt opp av Teleperformance i 1996, og tok samme navn i prosessen.

I dag er Teleperformance Norge AS eid av Teleperformance Nordic AB med om lag 2000 ansatte i Norden. I Norge har selskapet hovedkontor i Oslo med 300 ansatte, og et kontor på Notodden hvor det er ansatt viktige støttefunksjoner.

www.teleperformance.com

Atle Huseby
HR Manager
+47 99 73 72 71
atle.huseby@teleperformance.com

Thermokraft

Leveranse av fjernvarme

Tor Arne Moen

Jeg heter Tor-Arne Moen, Jeg er maler, grafiker og forfatter og holder til i 5. etasje på bygg 105, hvor jeg har vårt siden 1992. Min hjemmeside er: http://www.torarnemoen.no - og jeg treffes på tlf. 90 68 05 54. Velkommen til en omvisning i mine lokaler ved leilighet.

Zalaris HR Services AS - HR Outsourcing, Talent Management og konsulenttjenester

Zalaris er en ledende leverandør av HR-, personal- og lønnstjenester med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Litauen, Polen og India. Zalaris tilbyr moderne web-baserte tjenester innen SAP HCM og SuccessFactors. Til sammen kjører Zalaris lønn for mer enn 120'000 medarbeidere hver måned for kunder som Statoil Fuel & Retail, Nordea, Telenor, Hydro, Eniro, Ringnes, Elkjøp, Storebrand og Yara. Zalaris er en sertifisert SAP Business Process Outsourcing (BPO) Partner.

Kontaktperson: Johannes Lid
Telefon: +47 4000 3300
E-post: johannes.lid@zalaris.com
Hjemmeside: www.zalaris.com